Advanced Masterclass - Hypnoterapeut uddannelse

2 Certificeringer 


Advanced Masterclass 

Certificeret Hypnoterapeut Uddannelse


Niveauet er fra begynder til advanced

Vi starter fra bunden af.Liveundervisning

Zoom undervisning/opfølgning

Træning

Al undervising optages

Videoer af klient sessioner

Mere end 200 timers undervisning


Næste hold modul 1 2023: d. 18-19-20-21. september kl. 9-16

Måløv Byvej 229G, 2760 Måløv
CERTIFICERET HYPNOTERAPEUT UDDANNELSEGår du op i kvalitet, professionalisme, grundighed, sparring og god stemning, så er

Advanced Masterclass hypnoterapeut uddannelsen noget for dig. Jeg går ikke på

kompromis med nogen af delene, og her er det vigtigt, at:


 • Du bliver godt klædt på, så du fagligt står stærkt efter uddannelsen
 • At der er plads til den enkelte uanset erfaring
 • At fagligheden er i fokus.
 • At du får en masse træning under uddannelsen
 • At du igennem teori, teknikker og træning føler dig tryg - uanset hvilken problemstilling du møder.


På Advanced Masterclass hypnoterapeut uddannelsen lærer du det hele fra bunden af, og er du allerede uddannet fra en anden skole, så kan det være, at tilgangen her er anderledes, og at du får en dybere indsigt og flere/nye teknikker. Denne uddannelse har intet at gøre med andre hypnoterapeut uddannelser jeg udbyder, og indholdet er forskelligt.


Det faglige niveau på hypnoterapeut uddannelsen - fra begynder til advanced


Vi starter fra bunden af, men igennem uddannelsen bevæger vi os over i de mere advancerede teknikker. Du får et dybere kendskab til de enkelte teknikker og deres opbygning, så du får den bedste mulighed for, at kunne sætte den rigtige session sammen til din klient. Når du har forståelsen af, hvordan en session bygges op i forhold til kommunikation, dialog og teknikker, så giver det en tryghed og selvsikkerhed i dét, at skulle arbejde med klienter.


Derudover så indeholder uddannelsen også hele dage med hhv. Mindfulness og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Disse elementer er med, for at du får endnu flere værktøjer i kassen, og bliver endnu bedre klædt på de problemstillinger, hvor der er brug for at arbejde bredere.


Min opgave er, at klæde dig bedst muligt på, til at blive en fantastisk og selvsikker terapeut.


Hvem er du


Om du vil være hypnotisør/hypnoterapeut og allerede har/drømmer om egen klinik, eller du bare er nysgerrig, er ikke så vigtigt - faktisk kan det også være, at du allerede er terapeut - men det er vigtigt er, at du har passionen for at lære noget nyt,  og er klar til at deltage aktivt på uddannelsen.Du er klar til at arbejde med andre, og at andre arbejder med dig. Egen udvikling og engagement er vigtig både for egen læring og for holdets.


Lige som jeg har store forventninger til mig selv, så har jeg også forventninger til deltagerne, men det er også vigtigt at understrege at alle kan deltage. Der er forventinger om forberedelse mellem modulerne, træning af teknikker og fuld deltagelse i undervisningen.


Jeg brænder for at lære fra mig, så du skal være klar til en masse god og spændende undervisning, nye indsigter og måske en helt ny måde at se tingene på.


Du er, der hvor du er, og jeg vil gøre mit bedste for at du når dit mål med at lære hypnosen og hypnoterapien.


Vigtigt af alt er dog, at DET SKAL VÆRE SJOVT.Min tilgang til undervisningen på hypnoterapeut uddannelsen


Jeg er uddannet instruktør under 2 store internationale forbund, og jeg har igennem årene som instruktør erfaret, at der er meget stor forskel på skolerne i mellem - Her bruger vi ikke så meget tid på at høre om klientens fortid eller de problemer de står i lige nu, her har vi fokus på klienten mål, og hvad der skal til for at bringe klienten fra A til B.Vi arbejder med klientens styrker og ressourcer, for klienten indeholder allerede alt det der skal til, for at kunne nå sit mål, og blive en endnu stærkere udgave af sig selv, med alt hvad det måtte indebære. En vigtig del af en session er hele pre-talken, som jeg i mine sessioner har en meget coachende tilgang til. Pretalken er den indledende samtale i en session.


Selv om vi ikke har fokus på problemet, så synes jeg også, at er det vigtigt at have en forståelse af, hvad der sker bagved "kulissen":


     - Hvorfor oplever nogle mennesker feks. tilstande af angst, stress og depressioner?

     - Hvad er det der sker i sindet?

     - Hvordan kan vi som terapeuter hjælpe klienten til en hurtig og positiv forandring på 1 eller meget få sessioner?

     - Hvorfor spiller tanker så stor en rolle?

     - Hvad sker der, når tanker bliver til diagnoser?

     - Hvorfor arbejder vi ALDRIG med fortiden?

     - Hvorfor oplever 2 mennesker den samme situation forskelligt?


Vi arbejder kun positivt og fremad for - vi kan ikke ændre på fortiden,  men vi kan ændre på følelserne omkring den.


Temadage på hypnoterapeut uddannelsen


En del af hypnoterapeut uddannelsen er bygget op omkring tema dage. Jeg har erfaret, at når man er relativ ny i dét at arbejde med klienter, så er der mange spørgsmål til, hvordan man arbejder i de forskellige situationer og med de forskellige problemstillinger - vi skal ikke forstå klientens problem, for det er ofte noget andet end det de kommer med, men vi skal forstå den psykologiske baggrund. Tema dage giver en indsigt i, hvad der sker bag "kulissen" og hvordan vi kan arbejde med teknikkerne i et bredere perspektiv. Derudover kan det i nogen situationer være fantastisk, at give klienten nogle øvelser og teknikker de selv kan bruge (mindfulness øvelser feks.).


Derudover ved jeg også, hvor svært det kan være at stå som nyuddannet terapeut og skulle i gang med "rigtige" klienter. Mange kommer ikke rigtig i gang, for det første skridt kan være så grænseoverskridende. DERFOR er en stor del af uddannelsen bygget op omkring træning på- og mellem modulerne.


Det er vigtigt, at der på uddannelsen er tid til fordybelse, og tid til at vi til tider kan arbejder ud af boksen. Derfor er der kun et begrænset antal pladser på hvert hold.


På uddannelsen får du:


  • Hvad der svarer til mere end 200 timers undervisning
  • Al undervisning optages på video
  • Adgang til forum med elev- og klient videoer
  • Udførlig manual med teori og teknikker skrevet på let forståelig dansk
  • Mulighed for sparring når du har brug for det
  • 300 siders manual på let forståeligt dansk2023 - Næste uddannelseshold i Måløv er:

Kl. 9.00-16.00


  • Modul 1:        18-21 september (4 dage)
  • Modul 2:        4-6. oktober
  •     Zoom aften:   Slutning af oktober
  • Modul 3:        8-10. november
  •     Zoom aften:   Midt november
  • Modul 4:        6-8. december
  •     Zoom aften:   Slutning af december
  • Modul 5:        3-5. januar 2024
  •     Zoom aften:   Midt januar
  • Modul 6:        7-9. februar


Mellem modulerne skal der laves et antal dokumenterede sessioner.


Zoom undervisning/opsamling mellem modulerne:

Kl. 18.30-21.00


Zoom møderne planlægges tilpasses. De optages og lægges ud til deltagerne.


Derudover skal der på uddannelsen læses 1-2 bøger


Early Bird pris: 24.497 kr.

Normal Pris:  30.997 kr


Ratebetaling kan arrangeres

Ved ratebetaling indbetales et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding, og resten af beløbes opdeles efter aftale. Du hæfter dog for betaling af hele uddannelsen.


Hjemmearbejde:

Du kan forvente noget/en del hjemmearbejde imellem modulerne - dette er i form at at læse materiale, træne teknikker og sparre med dine medkursister.


Træning:

Du skal arbejde med et antal klienter imellem modulerne - du skal ganske enkelt træne på nogen du ikke kender - du lærer mest når du står i en virkelig situation.


Eksamen:

Løbende evaluering og feedback + afsluttende certificering. Den sidste dag skal der laves en fuld session med en fremmed klient.


Certificering:

Du bliver også certificeret under USA´s største forbund der hedder ICBCH. Jeg er uddannet og godkendt instruktør under ICBCH, hvilket er din gantanti for at materiale, indhold og undervisning er i orden.


Adgangskrav til hypnoterapeut uddannelsen:

Du er over 18 år, og du har lysten og interessen i at lære en masse. Derudover er du i fysisk og mentalt i balance.

ALLE kan deltage uanset om du er helt ny indenfor hypnose og hypnoterapi, eller du allerede arbejder med klienter på den ene eller den anden vis.


Uddannelsen er en kombination af teori og "hand-on". Det er kun ved at træne teknikker og spørgeteknikker, at du bliver fortrolig med værktøjerne.


Vi arbejder overvejende med flow og dialog

Scripts er ofte kun til at finde inspiration, og det er vigtigt, at du er tilstede sammen med klienten, og ikke sidder og læser op af et stykke papir. Derudover er scripts mere generelle end individuelle, og her lærer du at se klienten som et selvstændigt individ, og arbejde ud af boksen når behovet er der.


Pretalken/Interviewet

Den indledende samtale med klienten er vigtig, og vi har fokus på, at gøre den så effektiv som overhovedet mulig. Den måde vi arbejder med klienten på er:
 • Fokus på klientens mål
 • En coachende tilgang
 • Vi arbejder kun positivt
 • Vi arbejder kun fremad
 • Hjælper klienten, til at kunne hjælpe sig selv
 • Keep it simple
 • Klienten har selv alle svarene
 • Negative overbevisning refraimes til positive indsigter
Vi kigger ikke tilbage:

Idet vi ikke arbejder i fortiden, så har vi ofte kun brug for at at kende overskriften på "problemet". Klienten har allerede oplevet svære/traumatiske perioder, og der er ingen grund til at de skal genopleve alle de negative følelser. Vi vil hellere tale om, hvordan klienten vil have det fremover – vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan ændre på følelserne omkring oplevelser. Der er ALTID styrker og ressourcer at hente i enhver oplevelse og situation.


Fokus på målet:

Du lærer at arbejde med spørgeteknikker og refraiming, da de "rigtige" spørgsmål skaber store forandringer i mindsettet, idet klienten allerede har alle svarene selv. Det betyder, at allerede inden klienten lukker øjnene, er de godt på vej til den positive forandring. De aner slet ikke, at de allerede er i gang med forandringen, og lige pludselig har de kun øje for MÅLET - deres motivation for den positive forandring er i top.


Coaching:

Jeg kan godt lide at have en coachende tilgang til klienterne - der er selvfølgelig forskel på, hvilket problem klienterne kommer med, men feks. ved vægttab er der ofte tale om en fuldstændig livsstilsændring, og der er mange ting klienten selv kan gøre allerede efter første session. For at nogen kan ændre sine vaner, skal de selvfølgelig blive opmærksom på deres mønstre, og kunne se andre muligheder. Vi hjælper klienten til at finde nye veje og blive bevidste om, hvad de selv kan gøre udenfor hypnosen. Det gælder også i andre problemstillinger - hvis det klienten har gjort indtil nu ikke virker, så må denne hjælpes til at finde andre veje.


Teknikker på hypnoterapeut uddannelsen:

Teknikkerne som du introduceres til er både hypnotiske og hypnoterapeutiske teknikker. Når vi arbejder hypnose, så er det alene os der taler til klienten, og når vi arbejde med hypnoterapi, så er det dialog. Dialogen foregår mens klienten sidder i den hypnotiske tilstand (trancen)Bliv international certificeret hypnoterapeut
Hypnoterapeut uddannelse Sjælland
Hypnoterapeut uddannelse Sjælland
HYpnoterapeut uddannelse med afsluttende eksamen.


MODUL 1 - 3 dage

I de første 3 dage arbejder vi med fundamentet i hypnose og forståelsen af, hvordan vi bygger en session op.


Du får et solidt indblik i, hvordan sindet arbejder, og hvorfor vi har fokus på målet.MODUL 4

DAG 1 -  Acceptance and Commitment      Therapy (ACT)

                Teori + teknikker


DAG 2 - Selvhypnose (teori og teknikker)


DAG 3 - Tema: Allergi  + Træning

               Teori + teknikker


MODUL 2

DAG 1 - Teknikker og træning


DAG 2 - Teknikker og træning


DAG 3 - Teknikker og træning


MODUL 5

DAG 1 - Tema: Spiseforstyrrelser

               Teori + teknikker


DAG 2 - Tema: Traumer/PTSD 

               Teori + teknikker


DAG 3 - Opfølgning

               Markedsføring

               Træning


MODUL 3

DAG 1 - Mindfulness og MBSR

               Teori + teknikker


DAG 2 - Ideomotoriske signaler

               Teori + teknikker


DAG 3 - Story telling og scripts - træning


MODUL 6

DAG 1 - Tema: Depression

               Teori + teknikker


DAG 2 - Tema: Angst

               Teori + teknikker


DAG 3 - Fulde sessioner og afslutning

                og certificering

EARLY BIRD Pris: 24.497 kr.Har du spørgsmål

eller vil du gerne

tilmelde dig uddannelsen,

så send mig en besked eller ring på 41 19 02 10

 
 
 
 

hypnoterapeutuddannelse, som jeg varmt kan anbefale.


Stephanie giver en struktureret og pædagogisk gennemgang af teori og teknikker, og giver sig altid tid til at svare på alle de spørgsmål, vi måtte have.


Under uddannelsen har vi også arbejde i praksis. Her støtter Stephanie os og bakker os 100% op. Hun giver desuden eksempler på, hvordan hun selv arbejder med klienter, hvilket er meget inspirerende.


Derudover har Stephanie en rigtig god tilgang til hypnoterapi, hvor klienten ikke går tilbage og gennemlever eventuelle traumer. At vi holder det i det positive, gør det trygt for os at arbejde som hypnoterapiterapeuter, og klienten går fra en session med en god følelse og masser af forandring.


Det er imponerende, så meget jeg har lært på så kort tid! Jeg sætter stor pris på at have været studerende på uddannelsen.


Maria

Denne uddannelse kan klart anbefales!


Stephanie brænder for at lære fra sig og det kan tydeligt mærkes. Kursusmaterialerne er virkelig godt lavet og fyldige med masser af supplerende information om de forskellige emner.


Der er masser af praktik og vejledning i hele forløbet. Al undervisning bliver optaget på video og er tilgængelig for kursisterne for efterfølgende repetition og fordybelse. Der er også online opfølgning imellem hvert kursusmodul.


Uddannelsen har klædt mig fuldstændig på til at arbejde professionelt med hypnose og hypnoterapi - jeg føler mig fagligt sikker og glæder mig til at komme rigtigt i gang med klienter. Uddannelsen er absolut alle pengene værd!


Bo Schmedegaard, Nykøbing Falster