Persondata oplysninger


PERSONDATA OPLYSNINGER



Dette website er ejet af:

Stephanie Bergquist, Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris.

Tlf. 41 19 02 10

Mail: info@sb-hypnose.dk

info@careNcure.dk

info@joy-of-spirit.dk


CVR: 33234201 (careNcure)


Fra den 25. maj 2018 skærpede EU kravene til, hvordan virksomheder bruger og behandler de data, de har om dig. De nye regler er lavet for at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer dine personlige oplysninger.


Jeg Stephanie Bergquist er ansvarlig for håndtering og behandling af dine personoplysninger. Jeg sikrer, at al behandling og håndtering af persondataoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.






Denne lovgivning er med til at sikre dine rettigheder ved opbevaring af personoplysninger som følge af kundeforhold til careNcure, Sb-hypnose og joy-of-spirit, og generelle oplysninger om, hvorledes jeg behandler dine personoplysninger i henhold til lovgivningen om beskyttelse af dit privatliv.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og slettes når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevante.


Beskrivelse af databehandlingen og formålet:

  • Ved levering af mine produkter og ydelser, anvendes dine personoplysninger til at kontakte dig, med henblik på levering af de produkter eller ydelser, som du har købt eller tilmeldt dig.
  • I forbindelse med nyhedsbreve anvendes dine personoplysninger til at fremsende de nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig. Disse kan du på ethvert tidspunkt framelde dig.
  • Support i forbindelse med dine køb, tidsbestillinger, forespørgsler mv.
  • Personlige data i form af oplysninger til journaler opbevares forsvarligt, og kun med dit skriftlige samtykke.


Kategorier af personoplysninger:

  • Almindelige personoplysninger, som navn, adresse, e-mail, telefonnummer, noter til
  • journalføring, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

 

Således har fået dine oplysninger:

  • Direkte fra dig via tilmelding til nyhedsbreve. Tilmelding kan feks. ske fra hjemmeside eller facebook
  • De oplysninger jeg er besiddelse af, er nogen du selv har givet mig og oplysninger der er relevante i forhold til den eventuelle problemstilling og behandling. Du har givet mig skriftligt tilsagn om (underskrift), at dette er accepteret fra din side
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af kurser, uddannelser eller andre ydelser.


Jeg har brug for disse oplysninger fordi:

  • Jeg har en legitim interesse i at markedsføre mine produkter, Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Jeg er regnskabsmæssigt forpligtet til at gemme dine bestillingsoplysninger i 5 år, herunder også fremsendte fakturaer jf. gældende lovgivning.
  • For at kunne give dig den bedst mulige service og oplevelse fra session/behandling til session/behandling

 

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med følgende databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

 

  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Easyme til håndtering af booking og køb af produkter og e-mail nyhedsbreve.
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.
  • com til håndtering af- og besvarelse af e-mails


Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle individuelle årsager til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.
  • Nyhedsbreve: Så længe du modtager mine nyhedsbreve er det fordi du har givet samtygge herom. I den forbindelse er jeg ikke forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • Personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder og klienter vil blive slettet efter 1 år, medmindre der er grund til at opbevare disse i længere tid.
  • Dine journalinformationer opbevares forsvarligt bag 4 låse, og opbevares i optil 5 år efter sidste behandling/session. Kun jeg har adgang til din journal og dine oplysninger

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

  • Du kan til hver en tid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med og
  • Du har ret til at se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig, og du kan til hver en tid få en kopi af din journal i almindeligt format - Kontakt kan ske til:


Stephanie Bergquist, Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris.

Tlf. 41 19 02 10

Mail:                   info@sb-hypnose.dk

                            info@careNcure.dk

                            info@joy-of-spirit.dk

info@joy-of-spirit.dk

CVR: 33234201 (careNcure)


  • Ved forkerte eller misvisende oplysninger, kan du kan til hver en tid bede om at få rettet de oplysninger jeg har om dig, så jeg har de rigtige. Har du ønsker om ændring/rettelser eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.
  • Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du, at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
  • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
  • Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

GALLERI




KONTAKT


Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Telefon: 41 19 02 10

Email: info@SB-hypnose.dk

CVR nummer: 33234201

Copyright © All Rights Reserved SB-hypnose

oktober 2019