Fri af stress - 8 ugers kursus


Fri af stress

For kvinder 40+


Mindfulness Baseret Stress Reduktion

NLP

Hypnoterapi


FRI AF STRESS OG FIND DIN INDRE RO


Et forløb over 8 uger


Online forløb når det passer dig
8 ugers forløb hvor du får indsigter og værktøjer til at slippe din stress, og finde din indre ro og balance

Fri af stress - skab din ønskede fremtid
Kære Stephanie,

Sidste år var jeg med på 'Fri af Stress' forløbet, og jeg kan ærligt sige, at det har været en livsforandrende oplevelse.

Gennem hele processen har jeg fået adgang til en bred vifte af værktøjer, som har hjulpet mig med at forstå og styre mine tanker og følelser på en helt ny måde.

Fra starten blev jeg guidet gennem simple men dybdegående teknikker, der ikke kun hjalp mig med at identificere årsagerne til min stress, men også gav mig praktiske løsninger til at håndtere dem - nemt og ligetil.

Meditationerne på lydfil blev en daglig kilde til ro og balance, og jeg kunne nemt downloade og bruge dem, når jeg havde brug for det. Den udførlige manual fungerede som en fantastisk ressource, fyldt med information og øvelser, som jeg kunne vende tilbage til igen og igen.

Tak for din støtte hele vejen igennem, og jeg kunne altid stille spørgsmål og få opmuntring fra dig og andre, der gik gennem samme proces.

Derudover kan jeg også varmt anbefale de 1:1 sessioner. De gav mig mulighed for at dykke endnu dybere ned i mine personlige udfordringer og få skræddersyet rådgivning, der virkelig gjorde en forskel.

Alt i alt har 'Fri af Stress' forløbet givet mig en dybere forståelse af mig selv og de værktøjer, jeg har brug for til at navigere livets udfordringer med større selvtillid og ro. Jeg er utrolig taknemmelig for denne oplevelse og de positive forandringer, det har bragt ind i mit liv.

Aldrig mere stress til mig!

Kærlig hilsen AnitaDette 8 ugers forløb, er et forløb for alle, der ønsker at blive styrket i forhold til at klare hverdagens udfordringer og problemer.


"Fri af stess" er ikke et nyt kursus, men et forløb der har kørt flere gange, så værktøjer og teori er testet godt igennem og tilpasset så du kan blive klædt bedst muligt på.


Alle kan deltage i forløbet, og der kræves ingen forudgående viden eller erfaring. Forløbet og træningen er videnskabeligt underbygget idet vi tager udgangspunkt i Mindfulness og Mindfulness Baseret Stress Reduktion. Kurset vil gøre dig meget mere modstandsdygtig over for stress, angst, bekymringer, tankemylder, angst og depression.


Dette kursus er designet til både at give dig masser af læring, teori og viden, og ikke mindst en masse værktøjer, så du altid hurtigt kan finde- og identificere stressudløsere, håndtere dem og ikke mindst.....besejre dem!


Forløbet er udarbejdet, til at hjælpe dig med at håndtere problemer, følelser og tanker forårsaget af stress - eller håndtere problemer, følelser og tanker som måske udløser stress.


Du lærer hvordan du kan give slip, så du kan opnå et fredeligt og stressfrit liv.


Du får ikke kun værktøjer og teknikker, som du kan bruge til at håndtere- og og besejre stress, men også værktøjer og indsigter, som du kan bruge mange andre steder i dit liv - Såvel stress og ro handler om tanker og følelser, og hvordan vi håndterer disse - og ikke mindst, hvorvidt vi er til stede i fortiden, fremtiden eller NUET.


"Fri af stress" handler ikke kun om at reducere stress og negative følelser - det handler også om at forstå, hvorfor de opstår, så du kan lære at  håndtere dine tanker og følelser på en anden måde, og dermed handle anderledes.

VI VIL ARBEJDER MED:                                                                                                 

 • The Mindshift Breakthrough Modul
 • Stress - ven eller fjende
 • Hvordan stress påvirker sind og krop
 • Hvorfor bliver nogen stresset, mens andre ikke gør
 • Hvordan stress håndteres
 • Stressudløsere - find dem i tide
 • En forståelse for, hvordan teknikker og værktøjer kan bruges
 • Mindfulness i hverdagen
 • Mindfulnessens 7 principper
 • Meditationer
 • Sindet
 • Åndedræt
 • Tanker - tankemylder
 • Falske virkeligheder
 • Følelser
 • Begrænsende overbevisninger
 • Vejrtrækning øvelser
 • mv. mv. mv.


"FRI AF STRESS" FORLØBETS VÆRKTØJER

Stress håndteringsforløbet tager udgangspunkt i Mindfulness og Mindfulness Baseret Stress Reduktion, men du vil også blive introduceret til forskellige teknikker og øvelser fra hhv. NLP og Hypnose - fordi det virker.


HVORFOR MINDFULNESS

Begrebet mindfulness er et begreb sat sammen af mange del-elementer, men kort kan mindfulness beskrives som en tilstand af fuldstændig tilstedeværelse og opmærksomhed i nuet.


HVORFOR NLP

Neuro-Linguistic Programming (NLP) har en unik tilgang til stressreduktion, hvor fokus ligger på at ændre tanke- og adfærdsmønstre. Gennem NLP  kan man identificere og omprogrammere negative tankemønstre, hvilket skaber en mere positiv indre dialog. Ved at anvende NLP-teknikker kan man lære at styre stressende situationer og opnå indre ro. NLP hjælper med at skabe bevidsthed om ressourcer og styrker, hvilket øger evnen til at håndtere stress. Den integrative tilgang i NLP åbner døren for individuel tilpasning, hvilket gør det til en effektiv metode til stresshåndtering.


HVORFOR HYPNOSE/HYPNOTERAPI

Hypnoterapi tilbyder en beroligende tilstand - det er samme tilstand du er i, som når du dagdrømmer, falder i staver eller kører på motorvejen - du er tilstede, men uden at være rigtig tilstede, men du sover ikke. Det er også her hvor sindet åbnes for positive forslag og ændringer. Under hypnoterapi kan man udforske og omstrukturere de dybere lag af tanker og overbevisninger, der bidrager til stress. Gennem guidede visualiseringer kan hypnoterapi fremme indre ro og afspænding. Hypnoterapi styrker også evnen til at reagere mere afslappet og kontrolleret på stressende situationer ved at ændre automatiske reaktioner. Den terapeutiske proces i hypnoterapi giver en unik mulighed for at tackle stress fra sine rødder og fremme varige positive forandringer. Du finder dine indre ressourcer og styrker til at nå dit mår for forandring - og meget mere end det


FORTID - NUTID ELLER FREMTID

Vores sind er let at distraheret, ofte beskæftiger vi os meget med tidligere begivenheder, eller vi forsøger at forudse fremtiden. Dét at blive mere bevidst om vores tanker, følelser og sansninger lyder måske ikke som en åbenlyst nyttig ting at gøre, men at vi kan lære at gøre dette på en måde, som udelader domme og selvkritik, har en utrolig positiv indvirkning på vores liv.


Mindfulness er en måde at blive opmærksom på, og se klart hvad der sker i vores liv LIGE nu. Det vil ikke fjerne livets pres, men det kan hjælpe os med at håndtere det på en roligere måde. En måde der gavner vores hjerte, hoved og krop. Det hjælper os med at stoppe op, og træde et skridt tilbage fra det sædvanlige, ofte ubevidste følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner på hverdagens begivenheder.


Det giver os en videnskabeligt undersøgt metode til at dyrke klarhed, indsigt og forståelse. Det at øve og praktisere mindfulness giver dig mulighed for at være fuldt ud til stede i dit liv og arbejde, og forbedre din livskvalitet.


MEDITATION

Mindfulness er ikke meditation - meditation er et af værktøjerne til at blive mindful.


Der er mange fordele med meditation, og du vil under forløbet blive præsenteret for kortere og længere meditationer, som en del af din rejse fra stress til ro.


Det er videnskabeligt bevist, at meditation:


 • Sænker hjerterytme
 • Sænker blodtryk
 • Sænker puls og
 • Åndedrættet bliver roligere.
 • Afbalancerer nervesystemet
 • og meget mere - der er absolut INGEN bivirkninger


Derudover så falder mængden af stresshormonet kortisol, og hjernen udskiller større mængder af signalstoffet dopamin. Dopamin er et hormon, der får os til at føle velvære.


Det var sådan det var - nu skal det være anderledes


MINDFULNESS OG VIDENSKABEN:

Der er igennem tiden lavet mange videnskabelige undersøgelser af mindfulness og påvirkningen af sind og krop. Mindfulness bruges ikke kun hjemme hos den enkelte, men er også blevet en del af mange typer af behandling til både klienter og patienter.

Mindfulness anvendes blandt andet til behandling af:


 • Generel fysik og mental sundhed
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Smerter
 • Søvnmønstre
 • Tinnitus
 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • ADHD/ADD
 • Angst
 • og meget meget mere....FORLØBET VIL GIVE DIG RELEVANT TEORI OG VÆRKTØJERNE TIL....


       - At være tilstede i NUET- Hvordan du øger opmærksomheden på "lige nu" og forbedrer dit fokus

          -  At forstå sind og krop - Du lærer at øge bevidstheden om "din indre verden"

          -  At forstå stress - Hvad stress er, hvordan bygger det sig op, og hvordan du kan reducere det

          -  At slippe de svære følelser
       - At slippe fortid og fremtid

          -  At kommunikere mindful - Hvordan du anvender mindfulness i din generelle kommunikation og i konflikter

          -  At  anvende venlighed og taknemmelighed aktivt i dit liv

          -  At blive bevidst om, hvad der gør dig glad, og hvordan du opbygger glæde

          -  At indse, hvem du er. Dyk endnu dybere og udforsk selve bevidstheden. Hvem er du inderst inde?      

       - At tage ansvar for dit liv
       - At give fokus, til det der er vigtigt - og give slip på det der er mindre vigtigt
       - At få en forståelse for, hvorfor dit sind arbejder som det gør - og at det er helt NORMALT


og meget meget mere - hvis du vil have det anderledes end du har det lige nu, så er dette forløb noget for dig.


ER DU KLAR TIL POSITIVE FORANDRINGER?

Som professionel Mindfulness instruktør, NLP coach, hypnotisør og hypnoterapeut er jeg i konstant udvikling - jeg har mere end 25 års erfaring i at abejde med terapi og klienter, og jeg har selv haft stress tæt inde på livet. Jeg sørger hele tiden at tage kurser og videreuddanne mig indenfor mine fagområder, så jeg kan give dig de bedst mulige værktøjer, og den nyeste viden indenfor pågældende område. Det betyder også at jeg undervejs kan drage relevante værktøjer ind fra andet end ovennævnte områder, for at give dig de bedst mulige værktøjer og den største forståelse af, hvordan sind og krop arbejder.


Jeg har de værktøjer, der kan hjælpe dig, og vil glæde mig til at dele dem med dig. Værktøjerne til at finde ro i sind og krop, og ikke mindst værktøjerne til at få sat ord på, hvad du gerne vil have mere af i dit liv.


Forløbet er dog meget mere end "bare" et kursus i mindfulness, det er også et kursus i selvindsigt, positiv tænkning, hvordan du får defineret dine mål, og hvordan kommer du nærmere dine drømme - hvordan vil du gerne have det?


Slut med kun at tale om lysten til forandringer - du er klar til handling - klar til forandring       
HJEMMEARBEJDE

Du skal regne med 20-30 minutters hjemmearbejde om dagen, for at få størst muligt udbytte af forløbet - det er ikke et kvikfix, men træning af dig selv og dit sind - Et hus bliver kun så stærkt, som det fundament det er bygget på.


                                                                                                 

DU FÅR.....


 • Omfattende onlinekursus
 • Udførlige arbejdsbøger
 • Alle meditationer på lydfil, som er lige til at downloade
 • Mulighed for at deltage på ugentlig gruppe stresscoaching med sparring
 • Netværk i Facebook-gruppe
 • Mulighed for 1:1 sessioner (Tilkøb) til special pris - specialprisen er kun gældende så længe du er på forløbet
 • Og så får du naturligvis en masse positiv forandring
 • Adgang til materialet så længe du har brug for det*
 • Adgang til ugentlig coaching ud over den tid dit forløb varer, kan tilkøbes**
 • Mulighed for at tilkøbe terapi-sessioner til special pris i den til dit forløb varer.

Tag det første skridt mod et liv med overskud og glæde


Oplev succes og mærk resultaterne

 

Skab din forandring nu


* I tilfældet af at kurset tages af programmet, vil du som minimum have adgang til materialet i 6 måneder, ud over de 8 uger forløbet varer.


** Ønsker du fortsat at deltage i online gruppe coaching ud over den periode dit online forløb vare, så kan dette tilkøbes i form at abonnement eller  klippekort.
Vil du lære, hvordan du kan øge din livskvalitet?

Vil du lære en metode til at håndtere og reducere stress?

Er du nysgerrig på forandring?

Vil du have et andet mindset, end det du har lige nu?

Vil have ro i tankerne og have styr på følelserne?


Har du brug for at skabe forandring i dit liv, i dine tanker og følelser?

Føler du dig træt?

Har du fokus på fortid eller fremtid?

Føler du dig udbrændt?

Er du bekymret?

Lider du af tankemylder?

Føler du dig frustreret?

Føler du dig demotiveret?

Sover du dårligt om natten - eller kan du ikke falde i søvn?

Eller måske noget helt andet....så læs videre

unsplash