Hypnoterapi

 

HYPNOTERAPI

 

 

Hypnose og hypnoterapi kan bruges til såvel børn som voksne, og du behøver ikke at være dybt traumatiseret for at have glæde af hypnosen


 

 

I det øjeblik du ønsker noget andet og bedre end det du allerede har, så kan du have glæde af hypnosen. I hypnosen arbejder vi med at skabe hurtige positive og varige forandringer, og min garanti er, at når du går ud af min klinik, så mærker du en positiv forandring i dit liv.


 

COACHING

 

 

Hvis du havde Aladdins lampe, hvordan kunne du så tænke dig, at dit liv så ud - ingen begrænsninger, kun det perfekte liv for dig lige nu?


 


'


Igennem dialog hjælpes  klienten til at skabe bro imellem "hvor er jeg nu" og "hvor vil jeg gerne hen", og ved hjælp af spørgeteknikker  hjælpes og støttes denne, til at skabe det liv der ønskes.


 

UDDANNELSE

 

 

Uddannelsen er for dig, der søger du en stærk og professionel uddannelse, så har du muligheden for at blive uddannet "ISAHt certificeret hypnoterapeut".


 

 

Dette er en kombineret hypnotisør og hypnoterapeut-uddannelse, hvor du vil få en solid grunduddannelse og samtidig lære alt det nye indenfor kommunikation, hypnose og terapi. Efter sidste uddannelsesdag har du værktøjerne til at kunne arbejde professionelt.

Den perfekte uddannelse til dig der har forventninger om, at kvalitet og professionalisme skal være i top, mens stemningen er helt nede på jorden.