Hypnose og sygdomme
Hypnose og sygdomme

Hypnose og sygdomme


Med udgangsunkt i at sind og krop hænger sammen, så kan hypnose være fantastisk i forhold til at arbejde med diverse fysiske sygdomme.


Her er det vigtigt at understrege: DER ER INGEN GARANTIER OG JEG LOVER IKKE NOGET...når det så er sagt, så har jeg  mange oplevelser med super gode resultater indenfor både smertebehandling og diverse sygdomme. I kategorien sygdomme lægger jeg ikke psykiste sygdomme.


Tanker - følelser - adfærd hænger sammen, og du har sikkert også hørt "du kan tænke dig syg" og "du kan tænke dig rask". Vores sind er helt unikt og kan meget mere end vi selv tror, hvis vi giver det lov til det, og måske ændrer lidt i vores tankemønstre og handlemønstre.

Erfaringer med hypnose og sygdomme


Hypnose er blevet videnskabeligt undersøgt igennem mange år, og bruges idag ikke kun af hypnotisører og hypnoterapeuter, men også af læger, psykologer mv. og man får efterhånden øjnene op for, at hypnose kan bruges til andre problemstillinger end angst, depressioner, stress mv.


Det er ikke hypnosen der gør arbejdet, men de forandringer der sker i klientens mindset. Dette er ofte forbindelsen mellem ting der sker i klientens liv, og dennes egen ofte opdigtede betydning af dette. Kroppen er et system i sammenhæng med sindet, og er der ubalancer i det ene system, så vil der tilsvarende ske ubalancer i det andet system. Hvis kroppen ikke har det godt, så har sindet det heller ikke godt og omvendt.


Ingen kan forudsige en kur længere, end de kan forudsige den næste tanke, men det er helt sikkert, at den næste tanke vil påvirke kroppen på en eller anden måde - det er til gengæld 100 % sikkert.


Eksempler på sygdomme, hvor der er lavet større eller mindre videnskablige undersøgelser med gode resultater:Til tider har jeg oplevet den fulde forandring lige med det samme, og andre gange som en process - det kommer helt an på typen af problemstilling og, hvor klienten er i sit liv/forandring. Det sker så også, at der er en delvis forandring og nogle gange slet ingen. Der er mange faktorer der spiller ind i arbejdet med hypnose og sygdomme - Klienten skal som udgangspunkt kunne se resultatet af at blive rask som en større gevinst, end at forblive syg.