MAGISK klarsyn - helt anderledes
IMG_7495
IMG_7497
IMG_7500-maskeret
IMG_7488

Klarsyn - helt anderledes MAGISK

 

Det vil være en klarsynsaften ud over det sædvanlige - det vil være en aften, hvor magi, mentalisme og forundring møder klarsyn. Med masser af beskeder til dig og om dig - dit liv, dig som person, din fortid, din fremtid og dit liv lige nu.


Jeg Stephanie Bergquist vil tage dig igennem aftenen, hvor kombinationen af magi og klarsyn mødes i overraskelser og besked til dig, der måtte have brug for det lige nu.


Dette er en helt anderledes aften, som du ikke har oplevet klarsyn før. Der vil undervejs være oplevelser, der vil stille spørgsmålstegn ved, hvornår virkeligheden er virkelig eller måske uvirkelig.....når magien sætter ind og forundringen begynder.


På denne aften kan du bland andet opleve det KARMISKE spejl, et spejl der er helt unikt og så meget anderledes - ikke kun viser det billedet af dig, men det fortæller også en karmisk historie om DIG og dit liv.

Du kan også opleve hvordan tallene magi fortæller om, hvem du er - vi spiller de usynlige terninger og hvem ved, hvad øjnene lander på, når det er din tur?

Eller når de sidste 4 ciftre i dit telefonnummer fortæller meget mere om dig, end du nogensinde havde forestillet dig - tør du ?

Jeg gør opmærksom på, at der på denne klarsynsaften ikke vil være afdødekontakt eller deltagelse af andre fra den åndelige verden eller vil der


Jeg gør opmærksom på, at der på denne klarsynsaften ikke vil være afdødekontakt eller deltagelse af nogen fra den åndelige verden eller vil der?


Hvem ved hvad der sker, når magi og klarsyn mødes.


Prisen er 150 kr. og billetter refunderes ikke ved din udeblivelseVarighed:  ca. 1½ time


Kalenderen: Du kan se kalenderen med kommende arrangementer til højre


Vær opmærksom på, at dørene først åbner 15 minutter før
Deltagerne skriver


Hold nu op for to meget spænende timer med dig her i aften Stephanie ✨⭐️💫


Hvor er du sej med alle de discipliner, du mestrer. Super underholdende og tankevækkende aften 🧐🤯😳


Jægerspris - Rejsestalden


Torsdag den 23. september kl. 19-20.30Klarsyn i Jægerspris