Ryge stop

RYGE STOP


Du ved det allerede, rygning er ikke sundt - hverken for dig eller for dine omgivlelser.


Rygning skader ikke kun lungerne, men hele kroppen. Rygning er årsag til næsten alle tilfælde af lungekræft og KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom). Rygning øger risikoen for mange andre kræftsygdomme og hjertekarsygdom.


Derudover er der ved rygning også en øget risiko for øjensygdomme, astma, knogleskørhed, rygsmerter, mavesår, diabetes, paradentose, nedsat fertilitet, impotens, nedsat sårheling og meget mere.


Du skal ønske at stopp for din skyld og ikke for andres - gør du det for andres skyld, så ryger du igen i morgen, for dit liv er dit ansvar og ingen andresDu er helt bevidst om farerne ved at ryge, og du kan muligvis også mærke røgens påvirkning af din krop. Det kan være:


    - at konditionen føles dårligere,

    - at du hoster mere end du gjorde før i tiden - inden du begyndte at ryge,

    - at tøjet lugter af røg,

    - at omgivelserne kigger skævt til dig,

    - at lugtesansen og/eller smagssansen er blevet dårligere

    - eller måske noget helt andet


Du ved allerede at rygning er skadeligt for dit helbred, og du overvejer at holde op - og måske har du allerede taget beslutningen. Beslutningen om at starte på en frisk uden din "bedste ven", eller måske i bund og grund din "værste fjende".


har du ikke allerede har taget beslutningen, så er du måske ved at tage den: Beslutningen om at være røgfri resten af dit liv


Nu hvor du har tage beslutningen om at holde op med at ryge, så kan hypnose være din vej til at blive fri - fri af afhængigheden og fri af vanen - fri til at du kan få en sundere krop og et sundere liv uden røg - Det er aldrig for sent


Afhængigheden er en klog størrelse, og afhængigheden arbejder i det ubevidste sind. Så uanset hvor stærk din beslutning om at holde op med at ryge er, så venter afhængigheden på dig, hvis du ikke får bearbejdet denne. Det kan være, at du allerede har gjort et eller flere forsøg på at stoppe rygningen, og måske kender du til denne situation:


Du er stoppet med at ryge, men pludselig er du i en følelsesmæssig pressest situation, hvor du normalt ville tænde en cigaret - hvad gør du? Du er i ubalance, du mangler styrke i det øjeblik, og så slår afhængigheden til. I situationen prøver du at overbevise dig selv om, at lige nu er der en god grund til, at du bør tænde en cigaret - bare denne ene gang - afhængigheden vandt og du er ryger igen.


Vil du stoppe med at ryge, så gør det ordentligt!


Der er masser af metoder og hjælpemidler til, hvordan du kan stoppe med at ryge: plastre, pastiller, tyggegummi, e-cigaretter, indhalatorer mv. Hjælpemidlerne er mange, men hvis du gerne vil stoppe, hvorfor så ikke gøre det 100% ?


Hvis du gerne vil være fri for rygningen og de skadelige stoffer, så kan du ikke overse det ubevidste sind - det er som her afhængigheden og vanen ligger gemt.


Igennem hynose arbejdes der med rygeafvænning i det ubevidste sind, og dermed arbejdes der med trangen, vanen og afhængigheden.


Ryge stop igennem hypnose - det virker!


Jeg arbejder med en veldokumenteret teknik til ryge stop


  • Succesraten er høj
  • Hvad har du at miste


Så på en skala fra 0 til 100, hvor 100 er højest, hvor motiveret er du så til at stoppe rygning?


Pris:

Prisen er 1.500 kr, hvilket svarer til ca. 30 pakker cigaretter.


Hvor mange sessioner

Ofte er en nok, men det kan til tider være en god ide med en opfølgnende session.


Lenes historie


Jeg håbede sådan at det ville virke, men var lidt skeptisk, men efter bare 1 session havde jeg bare slet ikke lysten til at ryge. Jeg havde røget i 25 år, og pludselig var det bare en del af min fortid - helt fantastisk og surealistisk på samme tid.


Tusind tak for en stor og fantastisk oplevelse. Nu er der gået ½ år siden hypnosen og jeg har ikke på noget tidspunkt haft lyst til at ryge eller sætte noget i stedet for, og derudover er jeg blevet meget mere glad og har fået meget mere tro på mig selv. 


Jeg kan kun anbefale Stephanie og hendes skønne og professionelle måde at arbejde på.


Susanne skriver


Jeg kan på det varmeste anbefale SB hypnose og Stephanie. 💖🙏


Stephanie er så varm og imødekommende. Møder dig der hvor du er og hjælper dig til de SKØNNESTE forandringer.


Nu som ikkeryger


Ingen tyggegummi, ingen ekstra slik og ingen humørsvingninger - et helt nyt og sundere liv for mig og mine omgivelser.


Tusind tak for hjælpen. Jeg holdt ikke kun op med at ryge, men jeg har også tabt 12 kg. og aller vigtigst - nu er jeg det vigtigste menneske i mit liv.


Stephanie er yderst professionel og kompetent, og jeg vil til hver en tid anbefale hende til både hypnose og KST


Kærlige hilsner Marianne.

GALLERI
KONTAKT


Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Telefon: 41 19 02 10

Email: info@SB-hypnose.dk

CVR nummer: 33234201

Copyright © All Rights Reserved SB-hypnose

oktober 2019