Regression - tidligere liv

REGRESSION - TIDLIGERE LIV


Regression betyder "at gå tilbage". Igennem regression er det muligt at arbejde med klienten tilbage i tiden. Det kan være at der er behov for at gå tilbage til barndommen, ungdommen eller måske endda tilbage til et tidlige liv.

 

På denne måde det muligt at hente fortrængte oplevelser eller følelser frem, som er lagret i underbevidstheden.


Hvordan arbejder jeg med regression:

 

Når jeg arbejder med regression, så sker det igennem hypnose. Du bringes i en let trance tilstand, som er en dyb afslappet tilstand også kaldet "Alfa" - du kender sikkert allerede tilstanden fra meditation. Herfra vil du på tryg og behagelig vis blive guidet tilbage i tiden, til det sted der vil være det rigtige for dig. Når du er i en let trance tilstand, så er det nemmere at få oplysninger fra det ubevidste sind, og dermed at få informationer som er vigtige for din rejse tilbage i tiden. Hvad klienter oplever er meget forskelligt, men mange er i stand til at oplyse årstal, navne, land mv. For at give dig en mulighed for bagefter at få bekræftet informationerne, så optager jeg forløbet og du får en cd med herfra.

 

Alle behandlinger indledes med en samtale, hvor vi får snakket om en eventuel problemstilling for regressionen. På denne måde, får vi indkredset det præcise problem og dermed kan jeg i højere grad målrette din rejse.

 

Hvornår er der brug for regression:

 

Jeg arbejder med 2 typer af regression igennem hypnose:

 

     1) Vi arbejder med en problemstilling i dette liv, som måske har relation til tidligere liv.

 

     2) Du får en "turistrejse" og så ser vi, hvor du kommer hen.


Hvor lang tid tager en session:


Du skal regne med 90-120 minutter

 

Pris:


1.500 kr

 

 

Hej Stephanie, Det var en fantastisk rejse jeg kom på. Alt foregik i rolig og trygge omgivelser. Du har en fantastisk behagelig stemme og metode, som nemt fik mig til at slappe af og smide tankerne helt væk.

 

Samtalen vi havde inden jeg blev sendt tilbage i tid var rigtig god. Jeg valgte at arbejde med en problemstilling fra dette liv, hvilket gav mig noget at reflektere over. Du har en unik evne til at stille de rigtige spørgsmål.

 

Jeg oplevede en stor sammenhæng med det jeg oplevede fra tidligere liv og til nuværende liv, hvilket gav mig en aha oplevelse og forståelse for, hvorfor jeg føler som jeg gør i nogle situationer og jeg vil sige, at der på en måde er en rød tråd og bekræfter mig i flere ting, som jeg går og filosoferer over.

 

Efter jeg har været hos dig, har jeg kunne mærke en positiv forandring. Jeg er næsten, hvor jeg skal være, men jeg tænker, at det var mere end forventet efter kun 1 gang.

Kh. Anja

 

 

Kære Stephanie.!. jeg har været SÅ glad for den hypnose jeg fik hos dig . Den har skabt stor og mærkbar forandring i mit liv umiddelbart efter.


Du er meget klar og holder rammerne tydeligt hvilket giver en stor tryghed. Du har en beroligende energi og stemme som hurtigt fik mig dybt ned i hypnosen. Jeg mærkede hele tiden at du var hos mig og støttede mig i processen, når der var behov for det., så nervesystemet hele tiden var roligt. Hvilket var vigtigt for mig.


Jeg bemærkede at det vi talte om inden hypnosen blev integreret i opvågningsfasen og at det efterfølgende har påvirket mit liv i positivt på flere måder.


Jeg føler stor taknemmelighed for den rejse jeg var på sammen med dig.

kærlige hilsner Odiine

Dorthes historie


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Karl fik nyt liv


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

Nu passer bikinien


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

  • Mattis totam est vulputate
  • Curabitur imper vestibulum
  • Sem pede ut dolor
  • Suspendisse duis nibh sit
  • Laoreet vitae enim odio id

GALLERI
KONTAKT


Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Telefon: 41 19 02 10

Email: info@SB-hypnose.dk

CVR nummer: 33234201

Copyright © All Rights Reserved SB-hypnose

oktober 2019