Giv slip på depressionen

GIV SLIP PÅ DEPRESSIONEN


Når du lider af depression føles det som om, at intet kan hjælpe, og at du altid vil have det, som du har det nu.


Dette er præcis, hvad en depression gør ved dine tanker. Det får dig til at føle, at du aldrig bliver glad igen.


depressionen fjerner glæden fra de ting, som du plejer at føle glæde ved. Den får dig til at se verden og livet igennem ”gråtonede” briller og fratager dig håb og energi.


Kort sagt, er depression en parasit der ernærer sig af dit liv
Depression og hypnose

Når du ved, hvordan en depression kommer til udtryk, og hvorledes den “arbejder”, og i øvrigt også hvad der holder den i live, så er det her, at du kan få magten over dit liv og få det tilbage.


Det er her, at håbet og glæden kan begynde at spire igen.Jeg er uddannet specifikt i at arbejde med depressioner, og har viden og erfaring til hurtigt, at kunne hjælpe dig til at få det bedre, og til at få et liv uden depression - et liv med glæde, optimisme, energi, overskud, god søvn mv.....hvordan lydet det?


Hvor godt tør du få det ?


I den allerførste session taler vi ikke så meget om, hvordan du har det - til gengæld vil jeg meget hellere tale om, hvordan du gerne vil have det. Årsagerne til depressioner kan være forskellige med symptomerne er de samme. Det har rigtig meget at gøre med det stressniveau du lige nu oplever – stress fører til såvel fysisk som mental udmattelse. Ofte handler depression om at tankerne er i fortiden - dortiden kan vi ikke ændre på, men vi kan ændre på følelserne omkring den.


Derefter vil vi arbejde med, at du igennem dyb afslapning hurtigt vil føle dig bedre tilpas. Dette vil med henblik på, at vi forbereder din hjerne på at skulle lære – for som du sikkert har bemærket, så gør depression det næsten umuligt for dig, at være opmærksom og tilstede i nuet, og gemme/huske information.


Når du forlader min klinik efter den første session ved jeg, at du føler dig meget bedre tilpas end du har gjort i lang tid.


Nogle gange skal der lidt mere end en enkelt session til, men vi begynder med en, og så tager vi den derfra.I de efterfølgende sessioner vil vi sammen arbejde med:  • At reducere mængden af bekymringer og selviagttagelser


  • Finde løsninger på eventulle praktiske problemer, der forårsager din stress


  • Arbejde med eventuelle udfordringer i forhold til relationer omkring dig


  • Hjælpe dig til at afbalancere dine tankemønstre, så du ikke piner dig selv


  • Negative tanker


  • Efterhånden som du får det bedre, vil jeg gradvis introducere elementer og værktøjer, så du undgår at blive deprimeret igen
Depression kan give dig en følelse af håbløshed, men der er håb, og jeg tror, at jeg kan hjælpe dig. Ring allerede i dag på tlf 41 19 02 10 og lad os få en snak, og jeg kan give dig svar på alle dine spørgsmål


Dorthes historie


Jeg ventede og ventede og ventede på at jeg skulle få det bedre, men tankerne var der hele tiden - jeg var gået helt i stå.


Jeg havde intet at miste, og jeg var nu klar til at tage ansvar for mit liv og heldigvis for det. 3 hypnose sessioner senere var jeg som forvandlet og allerede efter den første begyndte jeg at se lyset forude. Tænk at jeg har spildt så meget tid på at være ked af det, når lykken lå lige om hjørnet 


De varmeste anbefalinger fra mig ❤️

knus og tak


Medicin NEJ tak


Jeg fik tilbuddet om at tage medicin og få det bedre - det er din eneste mulighed. Jeg er ikke tilhænger af medicin og det føltes bare ikke rigtigt.


Jeg prøvede mange ting, men det virkelige gennembrud kom med hypnosen - WAUW siger jeg bare. Fra tårer til smil - fra opgivenhed til motivation.


Tusind tak for en professionel og empatisk tilgang til tingene. Vi snakkede kun om den positive fremtid og mulighederne - Tusind tak fordi du er som du er.