FAQ hypnose

FAQ HYPNOSE


Her finder du svar på nogen af de oftest stillede spørgsmål omkring hypnose og hypnoterapiKan jeg vende tilbage fra trancen?

 • Du kan til hver en tid komme tilbage fra en trancetilstand. Det værste der kan ske er, at du falder i søvn og så vækker jeg dig. Når jeg en sjælden gang oplever, at klienten er lidt længere tid om at komme tilbage, er det udelukkende fordi, at denne tilstand er rigtig behagelig og afslappende. Selvom der er forskellige dybder af trance, og nogen går dybere end andre, så husk, at du til hver en tid er i kontrol.


 • I hypnose er du ALDRIG helt væk, og jeg kan ALDRIG hypnotisere dig mod din vilje. Dette betyder så også, at for at opnå positiiv effekt af hypnosen, skal du være villig til forandring.


Kan du få mig til at gøre noget mod min vilje?

 • Absolut ikke - desværre er hypnose brugt negativt i mange film, og dette skaber et forkert billede af, hvad hypnose i virkeligheden er. Ingen kan i hypnose dikteres til at gøre noget mod deres vilje. For at en person overhovedet kan gå i hypnose kræves et samarbejde med klienten. Hypnotisøren guider, men klienten går selv i hypnosen - det er en naturlig tilstand.


Hvad er selvhypnose?

 • Al hypnose er selvhypnose. I den afslappede tilstand er det ubevidste sind modtagelig og åben for terapeutiske forslag


Kan jeg hypnotiseres?

 • Alle kan hypnotiseres - det eneste der kræves er et åbent sind, lysten til hypnose og evnen til at koncentrere sig


Hvad er forskellen på hypnose og hypnoterapi?

 • Ved hypnose er der tale om envejs kommunikation fra terapeutens side, mens der er hypnoterapi er tale om tovejs kommunikation. De fleste sessioner er en kombination, hvor imod hypnose shows er ren hypnose


Vil jeg sidde og fortælle mine dybeste hemmeligheder

 • Absolut ikke - det ubevidste sind er der for at passe på dig, så ingen vil sidde og fortælle hemmeligheder de ikke ønsker at fortælle, lige så vel som, at man ikke kan hypnostisere folk der ikke ønsker det, eller få nogen til at gøre noget de ikke vil

Dorthes historie


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Lorem ipsum dolor.

Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc mattis, totam ante volputate.


Karl fik nyt liv


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nunc mattis, totam ante volputate curabitur.


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent dui augue nuncat amet mattis, totam ante est volputate curabitura imperdiet vestibulum in suspendisse nec odiosa mollis fusce est tempor.

Nu passer bikinien


Lorem ipsum dolor sit potenti at torquent  dui augue nunc.

 

 • Mattis totam est vulputate
 • Curabitur imper vestibulum
 • Sem pede ut dolor
 • Suspendisse duis nibh sit
 • Laoreet vitae enim odio id

GALLERI
KONTAKT


Akacietorvet 3, 3520 Farum

Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris

Telefon: 41 19 02 10

Email: info@SB-hypnose.dk

CVR nummer: 33234201

Copyright © All Rights Reserved SB-hypnose

oktober 2019