Foredrag
IMG_6942
IMG_6943

Foredrag

 

Jeg afholder mange forskellige foredrag og du er altid velkommen til at kontakte mig for en forespørgsel. Et af de foredrag jeg har været ude med mange gange er et 2 timers foredraget, hvor jeg fortæller og demonstrerer at hypnose og hypnose er to forskellige ting.


  Hypnose er i bund og grund kun en ting, men kan bruges i forskellige sammenhænge og med forskelligt formål - Jeg arbejder med hypnose som terapi og med hypnose som ren underholdning.

   

  På denne aften vil du få et indblik i, hvad hypnose er, og at sind og krop måske hænger meget mere sammen end du tror. Du vil på både sjov, underholdende og terapeutisk vis opleve, hvordan sind og krop påvirker hinanden gensidigt, og hvordan hypnose på kort tid kan skabe positive forandringer i måske dit liv. Aftenen vil være en kombination af information omkring hypnose, små øvelser til publikum og demo af både terapi og show, som er to forskellige ting med to forskellige formål.

   

  Det er jo aldrig helt til at vide, hvor man kommer hen sådan en aften, men jeg kan garantere, at du vil få nogle aha-oplevelser med dig hjem.Vel mødt til en sjov, informativ og måske anderledes spændende aften.


  Ønsker du foredrag om et bestemt emne eller tema, så kontakt mig gerne.