Uddannelse - Hypnoterapeut (ISAHt)

SB-Hypnose

Stephanie Bergquist

 

 Bliv ISAHt certificeret hypnoterapeut

 

Early Bird - bliv Certificeret hypnoterapeut til bare 14.997 kr

Normal pris 24.997 kr - du sparer 10.000 kr


   

    

Søger du en stærk og professionel uddannelse, så har du muligheden for at blive uddannet "ISAHt certificeret hypnoterapeut".


Dette er en kombineret hypnotisør og hypnoterapeut-uddannelse, hvor du vil få en solid grunduddannelse og samtidig lære alt det nye indenfor kommunikation, hypnose og terapi. Efter sidste uddannelsesdag har du værktøjerne til at kunne arbejde professionelt.

Den perfekte uddannelse til dig der har forventninger om, at kvalitet og professionalisme skal være i top, mens stemningen er helt nede på jorden.


Du får en uddannelse både som hypnotisør og som hypnoterapeut.


Arbejdet som hypnotisør er envejskommunikation, hvor hypnotisøren giver suggestioner (forslag) dette kan ofte læres på kort tid, men det, der tager tid, er at skabe tillid, få taleflow, at lære psykologien i arbejdet, samt hvordan der arbejdes inden for god etik og moral.


Hypnoterapien er baseret på løbende dialog mellem klient og terapeut – igennem dialogen skabes der øjeblikkelige indsigter og resultater idet dialogen er tranceinducerende. Klienten vil efter sessionen gå derfra med en viden om - og en positiv følelse af -at noget er forandret.


Kombinationen af hypnose og hypnoterapi giver et stærkt og positivt forandringsskabende resultat hos klienten allerede efter 1. session.


Uddannelsens opbygning:


Online Grundkursus som du får adgang til umiddelbart efter tilmelding og betaling. Dette grundkursus svarer til ca. 3 dages fuld undervisning, og skal påbegyndes senest 2 uger før kursusstart.


  1. modul på 2 dage – 9-10. nov. kl. 9 ca. 16
  2. modul på 3 dage – 22-24. nov. Kl. 9-16


Uddannelsen afholdes på Nordhøjvej 2, 3400 Hillerød


Du skal forvente hjemmearbejde imellem/på modulerne


Eksamen: Løbende evaluering

Efter kursus: Gratis og fuld adgang til elevforum med masser af undervisningsvideoer.


Adgangskrav: Alle kan deltage.


Certificering: ISAHt (International Association of Advanced Hypnotherapists)


Derudover får du mulighed for at blive godkendt hos flere af vores samarbejdspartnere.

 

Som kommende hypnotisør og hypnoteraeut er det vigtigt, at du bliver klædt rigtigt på fra starten, så du føler dig tryg i teknikkerne. Du får en god grunduddannelse med den vigtigste grundviden, og du skal du have en masse ”hands-on” på teknikkerne, så du bliver fortrolig med dem; det bliver du kun igennem øvelse.


Der er ikke 2 skoler, der er ens, og der er mange måder at arbejde med hypnosen og hypnoterapien på. Erfaringen viser at elever, der er ISAHt certificeret, efter endt uddannelse kan arbejde med 98% af de klienter, de får. De kan arbejde med klienterne på alle niveauer, og det er uden at læse op fra et stykke papir – du lærer at arbejde med klienterne ud fra flow og dialog, hvilket er vigtigt,  idet ikke to klienter er ens.

 

Derudover lærer du selvfølgelig, hvad der skal til, for at du kan starte egen klinik, og hvad der skal til, for at overholde de krav der er til os fra såvel nationale som internationale samarbejdspartnere, der bakker os op – Dette er din garanti for, at du får en komplet og professionel uddannelse.


Hvorfor skal du vælge uddannelse hos SB-hypnose:

Denne uddannelse er anderledes end andre hypno uddannelser. Jeg er uddannet fra Danmarks bedst certificeret akademi The Hypnoacademy, der er godkendt af flere internationale organisationer. Min instruktør Martin Castor Peterson har modtaget adskillige internationale priser for sin undervisning og sit arbejde med hypnosen og hypnoterapien.


Hvad betyder det at være certificeret:

Mange skoler laver deres egen uddannelse fordi det er er nemt. De største internationale organisatioer tilbyder både forsikring, ankenævn , standarder og certificeringer og det gør de af en årsag - nemlig at alle undervisere skal godkendes ud fra deres standarter, hvilket betyder, at en underviser har en vis viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen, og for således at sikre dig den bedste uddannelseSe komplet overblik over uddannelsens indhold HER


Stephanie Bergquist

Hypnotisør, Coach og Mentalist

 

Forandring starter et sted - og det sted er, hvor du tager beslutningen om, hvordan du vil have det. Jeg lytter gerne til din historie, men hellere til, hvor du gerne vil hen - Når du ved hvordan du gerne vil have det, så kan vi skabe forandring for dig lige nu

 

Kontakt

 

Addresse:

     Akacie Torvet 3, 3520 Farum

     Landerslevvej 1, Lyngerup

     3630 Jægerspris

 

Email:

     info@sb-hypnose.dk

Telefon:

     41 19 02 10

Tilmeld Nyhedsbrev

Copyright © All Rights Reserved sb-hypnose.dk 2018