Mit liv med selvhypnose

SB-Hypnose

Stephanie Bergquist

Sådan forandrede mit liv sig med selvhypnoseJeg havde aldrig troet selvhypnose skulle gøre en forandring for mig, men det gjorde det.


Jeg er produktet af mine tanker, og det er mit valg, hvorvidt det skal være en god dag med overskud eller en øv dag med dårligt humør.


Som selvstændig med alt hvad det indebærer af glæde og frustration, heste ejer (mange år med syge heste), ny erhvervet ejendom uden gulve, og meget mere, så er der masser af temaer der kan trække energien ned - og det sker også i perioder selvom jeg jeg er bevidst om, at jeg kan ændre det - jeg er også kun et menneske med alt, hvad det indebærer.


Igennem selvhypnose har jeg fået en indsigt og masser af øvelser i forhold til, hvordan tanker og følelser påvirker mit liv og mine handlinger. Ting tager tid og det gør forandring også, men efterhånden (og med en del træning) kan jeg sige, at selvhypnose har givet mig ro, overskud og indre balance. Det betyder, at:


  • Det jeg ikke ikke kan gøre noget ved - lad jeg ligge
  • Jeg har fået en forståelse af, at mennesker (og jeg selv) altid handler ud fra en positiv intention
  • Fortiden forbliver fortid - fremtiden må jeg afvente og se, hvad den byder på
  • Jeg er bevidt om, at prøve at lade være med at skabe historier som måske ikke bliver aktuelle
  • At problemet er sjældent problemet
  • Dit er dit og mit er mitDette betyder at mit liv på mange måder er blevet ændret. Jeg mærker en helt anden balance i krop og sind (det hører jo sammen). Jeg har fået mere overskud og har troen på mig selv, og at det jeg laver gør en forskel.


Det betyder også, at jeg i endnu højere grad brænder for, at give andre muligheden for, at lære denne unukke del af hypnosen at kende, som de fleste faktisk allerede bruger det ubevidst.


Selvfølgelig er der stadig masser af plads til udvikling, og forandring sker jo kun i det omfang, at vi arbejder med det og øvelse gør mester.


Stephanie Bergquist

Hypnotisør, Coach og Mentalist

 

Forandring starter et sted - og det sted er, hvor du tager beslutningen om, hvordan du vil have det. Jeg lytter gerne til din historie, men hellere til, hvor du gerne vil hen - Når du ved hvordan du gerne vil have det, så kan vi skabe forandring for dig lige nu

 

Kontakt

 

Addresse:

     Akacie Torvet 3, 3520 Farum

     Landerslevvej 1, Lyngerup

     3630 Jægerspris

 

Email:

     info@sb-hypnose.dk

Telefon:

     41 19 02 10

Tilmeld Nyhedsbrev

Copyright © All Rights Reserved sb-hypnose.dk 2018