Jeg tilbyder

SB-Hypnose

Stephanie Bergquist

Hypnoterapi

Uanset hvor meget potentiale du rummer, og hvor uendelige ressourcer og kompetencer du måtte have, formes dit liv og din realitet også efter, hvad du fokuserer dine tanker og din energi omkring." Citat Sofia Manning.

 

Hypnose er en behandnlingsform, der på hurtig og behagelig vis skaber positiv forandring i dit liv - her og nu. Igennem hypnose kan mange typer af problemer og problemstillinger løses på ofte få behandlinger uden at du behøver at blive taget igennem dårlige oplevelser igen og igen.

 

Behandlingen er en terapi, der specifikt tager sigte på at finde en løsning på dit problem, hurtigt, sikkert og effektivt. Der findes mange problemstillinger, og dermed også mange forskellige tilgange til de enkelte problemer, dog har de alle det til fælles, at du vil opleve positiv forandring.

 

Hypnose forgår i en afslappet tilstand som kaldes trance. Dette er en helt naturlig tilstand som du oplever flere gang dagligt

Show hypnose og Mentalisme

Shows


Når hypnose: bliver ren underholdning. Show-hypnose må ikke forveksles med hypnose som terapi - Her er målet af lade publikum få en sjov aften med masser af grin.


Du kan se kommende shows HER


Mentalisme: En verden af illusioner og forundring - det er her, hvor du står tilbage med spørgsmålet....HVORDAN?

 

Mentalisme er mental magi, hvor der i scene-showet benyttes illusioner, hypnose, mind reading/telepati, aflæsning af kropssprog, ESP  som står for Ekstra Sensorisk Perception . Dette er evnen til at opfatte information med sindet uden brug af de fem sanser. Under ESP hører også forudsigelser, clairvoyance, telekinese mv.


Du kan se kommende show HER

Coaching og NLP

Det eneste der står imellem dig og din drøm, er viljen til at forsøge og troen på, at det rent faktisk er muligt – Citat Joel Brown


Hvis nu drømme kan blive til virkelighed - hvordan skal resten af dit liv så se ud?


Igennem spørgeteknikker, som kan virke tankemæssigt udfordrende og provokerende på den gode måde, skabes der større bevidsthed omkring muligheder, kompetencer, potentialer, ressourcer, styrker mv.


NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og går ofte hånd-i-hånd med coaching. NLP er værktøjer og tankegang der omhandler personlig udvikling og forandring. Hvorledes hænger vores tanker, følelser og handlinger sammen og hvorledes kan vi styre og forandre mønstre og dermed nå vores mål.


NLP bruges til personlig udvikling og afhjælpning af følelsesmæssige udfordringer - NLP skaber positive forandringer.

Uddannelser og kurser

Kurser udbydes til både private og erhverv. Til selvudvikling og med henblik på at blive terapeut


Bliv den stærkeste udgave af dig - selvudvikling og selvhypnose


Blev ISAHt certificeret hypnoterapeutStephanie Bergquist

Hypnotisør, Coach og Mentalist

 

Forandring starter et sted - og det sted er, hvor du tager beslutningen om, hvordan du vil have det. Jeg lytter gerne til din historie, men hellere til, hvor du gerne vil hen - Når du ved hvordan du gerne vil have det, så kan vi skabe forandring for dig lige nu

 

Kontakt

 

Addresse:

     Akacie Torvet 3, 3520 Farum

     Landerslevvej 1, Lyngerup

     3630 Jægerspris

 

Email:

     info@sb-hypnose.dk

Telefon:

     41 19 02 10

Tilmeld Nyhedsbrev

Copyright © All Rights Reserved sb-hypnose.dk 2018