Slip din depression

SB-Hypnose

Stephanie Bergquist

Giv slip på din depression


Ca. 500.000 danskere rammes af depression på et tidspunkt i deres liv. Sværhedsgraden af depressioner spænder fra let til svær, som uanset niveau mindsker livskvaliteten væsentligt, og til tider også selve lysten til livet.


Kvinder rammes dobbelt så hyppigt af depression som mænd, og årsagen hertil er der delte meninger om. Dog går stressbelastninger ofte forud for en depression.


Kendetegnene ved depression kan være mange, men typisk vil det være:


- Svært ved at være i kontakt med sine følelse

- Ked af det/tristhed

- Træthed

- Inaktivitet/passitivitet

- Skyldfølelse

- Selvbebrejdelse

- Søvnbesvær

- Indre uro

- Rastløshed

- Sort/hvis tankegang

- Angst mv.

Når du lider af en depression, føles det som om, at intet kan hjælpe, og at du altid vil have det, som du har det nu.


Dette er præcis, hvad en depression gør ved dine tanker. Det får dig til at føle, at du aldrig bliver glad igen.


Depressionen fjerner glæden fra de ting, som du plejer at føle glæde ved. Den får dig til at se verden og livet igennem ”gråtonede” briller og fratager dig håb og energi. 


Kort sagt, er depression en parasit, der ernærer sig af dit liv.


Men når du ved, hvordan en depression kommer til udtryk, og hvorledes den “arbejder” og i øvrigt også, hvad der holder den i live, så er det her, at du kan få magten over dit liv tilbage. Det er her, at håbet og glæden kan begynde at spire igen.


Behandling med hypnose


Jeg er uddannet specifikt i at arbejde med depressioner, og har viden og erfaring til hurtigt, at kunne hjælpe dig til at få det bedre, og til at få et liv uden depression.


I den allerførste session sammen vil jeg give dig et billede af, hvorledes og hvorfor du har det som du har det – alle depressioner er ens. Årsagerne kan være forskellige med symptomerne er de samme. Det har rigtig meget at gøre med det stressniveau, du lige nu oplever – stress fører til såvel fysisk som mental udmattelse.


Derefter vil vi arbejde med, at du igennem dyb afslapning hurtigt vil føle dig bedre tilpas. Dette er bla. med henblik på, at vi forbereder din hjerne på at skulle lære et nyt mønster – for som du sikkert har bemærket, så gør depression det næsten umuligt for dig, at være opmærksom og tilstede i nuet, og gemme/huske information.


Når du forlader min klinik efter den første session, forventer jeg, at du føler dig bedre tilpas end du har gjort i lang tid.


Jeg kan til tider lave en kombination af hypnose og coaching, for det er vigtigt, at du selv er en del af processen i at få det bedre.


Er selvfølgelig meget individuelt, men jeg forventer positiv forandring allerede efter første session. Allerede efter første session, vil du mærke en forandring i dit liv og der, hvor du er på det tidspunkt.


En session indledes altid med en snak. Vi taler kort om, hvordan du har det lige nu, og så taler vi meget mere om, hvordan du gerne vil have det 😊


I de efterfølgende sessioner vil vi sammen arbejde med:


At reducere mængden af bekymringer og selviagttagelser

Finde løsninger på eventulle praktiske problemer, der forårsager din stress

Arbejde med eventuelle udfordringer i forhold til relationer omkring dig

Hjælpe dig til at afbalancere dine tankemønstre, så du ikke piner dig selv

Negative tanker

Efterhånden som du får det bedre, vil jeg gradvis introducere elementer og værktøjer, så du undgår at blive deprimeret igen


Depression kan give dig en følelse af håbløshed, men der er håb, og jeg tror, at jeg kan hjælpe dig.


Stephanie Bergquist

Hypnotisør, Coach og Mentalist

 

Forandring starter et sted - og det sted er, hvor du tager beslutningen om, hvordan du vil have det. Jeg lytter gerne til din historie, men hellere til, hvor du gerne vil hen - Når du ved hvordan du gerne vil have det, så kan vi skabe forandring for dig lige nu

 

Kontakt

 

Addresse:

     Akacie Torvet 3, 3520 Farum

     Landerslevvej 1, Lyngerup

     3630 Jægerspris

 

Email:

     info@sb-hypnose.dk

Telefon:

     41 19 02 10

Tilmeld Nyhedsbrev

Copyright © All Rights Reserved sb-hypnose.dk 2018